Sås

Det var längesedan jag hade så mycket att göra som jag har haft under de senaste veckorna. Förr kunde man titta på TV och kanske surfa runt på internet (vilken fritid man har). Nej man ska inte klaga, men för första gången i mitt liv måste jag prioritera min tid. Jag har till och med skaffat en digital almenacka(!) Var ska detta sluta?
Sen ska man ju inte klaga heller.
Saker värda att nämnas i mitt liv är att jag har spelat på Pipeline och ska få ett stipendium ur Nicke Sjödins minnesfond. Det känns lite främmande att få ett stipendium, då jag inte kan minnas att jag fått nått sånt förr.
Men det ska bli redigt kul att åka upp till Sollefteå nästa vecka och ta emot det :)
Nedan spelar jag på Pipeline

Det regnar i buskarna

Igår kväll åkte jag upp till Sollefteå med Riksteater Västernorrlands ordförande och kom precis lagom till middagen på Hotel Appelberg i Sollefteå. Skräcken över att förätten bestod av nån sorts variant på gravad lax övergick snabbt till förtjusning när jag fick veta att kökspersonalen hade ordnat en speciell ostpaj med rågbotten i botten.

Huvudrätten bestod i blodig renytterfilé och nån sorts potatisgratäng med gulbetor som tillbehör. Jag svär på min heder som människa att denna renfilé var bland det möraste kött jag någonsin satt mina vita tänder i. Kniven gick igenom filén som en kniv kan gå igenom rumsvarm leverpastej.



Efter trevligt sällskap och roliga samtal kom Rock-Ragge med band upp på scen och lirade Rock'n Roll på sin Hagströmgitarr.

Ja vad gjorde jag då i Sollefteå av alla städer i Sverige? Jag hade nöjet att berätta historier för en samling människor i morse, och bussen hem var regning och mitt säte ovanligt sömnigt. Jag sov alltså största delen av resan hem.

Mange Myt har tydligen Releasefest på Oscars.

Jag upptäckte just med hjälp av Modin att man kan köpa både Pumpor och Julmust på ICA, Alnö
Varför slå ihop Halloween och Julafton på detta vis? Varför sådan hurry?

Och jag har återigen börjat blogga igen.

The man who planted trees

http://www.viddler.com/explore/Ms_Valerie/videos/240/