Två Ekki Ekki Ekkorrar

Hej ni glada, lyckliga människor med ofantligt långa ben! Är ni intresserade så kan ni lyssna på vad jag har att säga ett tag. Om inte, slå en kullerbytta neråt!

Jag åkte med min nyblivna klass ES1 och min nyblivna grannklass SPE1till Lögdö Bruk igår kl 07.55. Bussen tog sig fram oskadd och Inspector Gadget var glad över den lättsamma färden och citerade dialoger från diverse humoristiska filmer och seriestrippar. Vi lämnade allt vår packining i en gammal lada med kallt betonggolv. Jenny strosade runt i rosa byxor och jag är inte riktigt säker på om hon gick i sömnen eller var i vaket tillstånd. Vi diskuterade läget i mellanöstern ett tag iaf. Sen var det dags för paddling. Hälften av oss vandrade till ett strandställe och där gjorde jag upp en eld och grillade mina kycklingchorizos med bröd. Efter diverse lekar så satte jag och Alice oss i vår kanadensare och påbörjade paddlingsturen. Jag fick ont i axlarna. Vi paddlade uppströms och det blåste. Jaja. Skit samma. Det är faktiskt helt ointressant. Vi stannade där tills i dag kl 14.00 och när vi kommit till navet ringde jag min Nostalgiske vän Egge och bad om 13 kr till bussen hem.

Väl hemma sprang jag Säterrundan. Och väl vid vägkanten såg jag en ekorre springa upp i ett träd nära mig. Vilken fin ekkore tänkte jag, och bara några meter bort såg jag en till ekorre. Den nästa Ekorren var död. Jag drog in den till vägkanten.

Nu väntas en stadig middag och ett glas yogurt. Fil är för sött.
Fartyget på andra bilden var fartyget Nils skrek - HEEELVETEEEE!!! åt.
Obegripligt

Ska passa på att gratta Alexander Neiderstam på sin 17e födelsedag.
Alex, du fyller år samma dag som Inspector Gadget, allstå idag!
Skål!



Planet Waves

Dag 2 på Skvadern är slut. Jag är fortfarande i samma klass som Inspector Gadget. Han börjar bli jobbig. Jag får ont i huvudet av att sitta brevid honom. Han verkar kunna alla Family Guy avsnitt som nånsin sänts utantill. Vi fick skriva ett brev till oss själva, och vi hade Engelska. Engelskaläraren älskar Neil Young. Det gör jag med. Men nu lyssnar jag på Bob Dylan and The Bands Planet Waves. Funderar på om det är Bob Dylans bästa skiva. Äh ni bryr er ändå inte. Egge ringde mig kl 12 och frågade om jag skulle hänga med till alnöbadet och basta. Jag påminnde honom att jag gick i skolan, och han verkade bli förvånad. Jag skulle gärna velat basta med dig Egge. Gick dock inte idag. När jag slutade åkte jag plusbuss ner till navet. Plusbussen åkte in på alla små gator och släppte av alla små pensionärer, så jag missade min Alnöbuss. Köpte Kaffe av Magnus på Pressbyrån, som enligt uppgift bara skulle jobba där fram till förra julen och senare flytta utomlands och chilla i en solstol resten av sitt liv. Han verkar ha fastnat där bakom kassan på Pressbyrån. Snart skall jag iväg till Bosvedjan och träna. Det blir kul. Och skönt. Det är skönt att springa.
Cheers!
image149


The Wait

You wait, You wait,
You wait for August then you wait for May,
You wait to get there, then you wait to play
You wait, You wait,
You wait for something that'll make the waiting worth the wait,
You wait, You wait,


Osammanhängande

Första skoldagen flöt på. Det gör det mesta. Flyter på allstå. Jag har hamnat i samma klass som Inspector Gadget. Och han har hamnat i samma klass som mig! Vi ska till Lögdö Bruk på Torsdag. Jag såg Dansar med Vargar igår kväll. Den tycker jag var bra. Jag har tänkt lite på den filmen. Gillade den filmen. Kul med Indianer. Man skulle var Indian. Synd att dom utrotades. Stackars Indianer. Man skulle ändå vart Indian. Nu kom jag hem från Antons barack där han och Erik fipplade på med olika ljudpogram. Sonar, GuitarRig och Battery. Varför krånglar alltid datorer? Varför funkar inte saker som dom borde? Varför gör man datorer som inte funkar? För att tjäna pengar på Kundsupport? Idag var jag på stan. Musikbörsen med Daniel och Jon Jon. Jocke blev arg och skrek åt oss. Det regnar. Greger är på bild nedan. Det är Inspector Gadget med. Tyckte han borde få plats där. Det fick han också. Bra Inspector Gadget! 
 
image147

image148

Egon

image146

I love the life i live and i live the life i love!

I love the life i live and i live the life i love!

Vad håller alla bloggare på med? Ni bloggar ju aldrig!? Förstår ni inte att det smittar av sig på mig också!! Ta er samman nu! Snälla, det är ingen fason på nån av er!

Igår firades PlantNils med (pompa och ståt)?. Vi grillade gott iaf.
Det var gott.

I förrigår hamnade en summa pengar på knappa 9000 kr på mitt konto. Det är lönen ifrån Willysjobbet. Nu frågar jag mig vad man ska ha 9000 kr till? Mat? Godis? Gitarrer? Pengar för bara olycka med sig. För mycket valfrihet. 
Och skolstarten är i möron!
Shit.
Choklad.
Vinter snart.
Choklad.

Gordon

Sjuk video, men en bra låt! Finsk Discodancing!
Hahaha


http://www.youtube.com/watch?v=pd-Z1zjlf8g


Nu väntar jag på faster, en vuxen kusin och en audiofob! En hund också!! Vi ska fika. Sen blir det grillning hos Snils. Yeah.


image144

Oh Baby Joan Joan

I Rolled and i Tumbled, I cried the whole night long
I Rolled and i Tumbled, I cried the whole night long
When I woke up in the morning, I must've bet my moneey wrooooong.

Jag sitter här på ett cafe
Och bloggar mitt liv bort
När jag helst undrar
och när jag helst vill
Kan jag ta min bärbara dator
Och blogga lite till.


Faktum är att jag sitter hos Daniel ock skriver detta inlägg. Vi har luftat hans marsvin. Jag fick en stor blåsa i gommen. Sen köpte vi glass på Kjelles. Det var chokladdopp och Nötkross på den. Sen sa Britt att Nils var och doppade sig i Alnösundets daskiga vatten. Vi åkte ner och såg där Nils och Linnea ligga, spelandes ett parti Finans. Nils hade inte ens badat. Ikväll ska det grillas på engångsgrillar i Spikarna. Allstå vi ska inte grilla engångsgrillar, Nej för dom går ju inte att äta!! Vi ska grilla korv och dylikt. Var nere i Glada Hudik igår och spelade match. Jag funderade med pappa om dom döpte det till Glada Hudik för att alla var så glada, eller om dom döpte det för att det var så tråkigt där. För att pigga upp liksom.  Vi förlorade stort.

Hej Då Hans!!


image142

Gårdagens Citat

Stod jag för i en telefonkonversation med Jonatan.

- Men du kan väl snacka medans du pratar!

Gå medans du pratar var självklart det jag menade.


Ska sätta kurs mot Glada Hudik om en timme för att där spela säsongens första match. Dock bara en träningsmatch. Men kul ändå.

Kan man inte få en lugn stund?

Har gått upp efter att ha blivit väckt 3 ggr på 1 timme. Ingen annan är hemma så telefonerna tjuter i huset och ingen svarar.

1. - Hej det är från Optimal Telecom, jag vill sälja skit till dig, heter du Hans? Nähe. Har du Hans hemma? När kommer Hans hem? Jobbar Hans? Kl 11? Jobbar han verkligen? Hans Hans Hans Hans Hans! Optimal Telecom! Hans!

Sen somnade jag.
Sen Ringde det.
Högt

2. - Hej det är Hanna T, är Hanna Å hemma??
      Jag skrek på Hanna Å men hon uppenbarligen inte hemma. 
      - Nej hon är nån annanstans, Hej då. sa jag.

Nu började jag bli irriterad men jag lyckades somna in än en gång.
Precis när jag somnat in igen,
Ringde det.
Högt.

3. - Hej det är Hans, hur är läget?? Har du inte ätit frukost än?

Läget var att jag hade drömt 3 st drömmar som EXAKT När det skulle hända något intressant, själva KLIMAXEN i drömmen då tjöt det i alla jävla telefoner i hela huset och mitt huvud sprängdes. Irriterad och ARG gav jag mig och klev upp.

Idag har vi sagt att vi ska spela tennis i Maalan. Bada ska vi göra med. Det gjorde jag med Jonte, Egge o Joel igår också. Jag cyklade över alnöbron. Jag gillar inte att cykla över Alnöbron.

Cheers!

image141

Mornin

Det tar några miljoner år att skapa en människa. Och det tar några sekunder att dö

Lets take our bicycles and ride

I Kvällen har spelats fotboll på äppellunda. Det har också ätits en French Hot dog. Dom går faktiskt ner. Mer har jag inte att säga. Lev väl och die happy. 

Gordon Falcon

Krull Hans betalar dyra pengar för att ha perkulatorn igång
och Polisernas Pappa lever på oljepengar från SaudiArabien.

Vart är vägen påväg? Alla drömmar jag drömde ifrån går natt
har smitit iväg under dörrspringan och ut i gömda gläntor
Gordon Falcon bedrev boskapskötsel och alla ni Riddare
som säger "NI" bara skrattar. Mr Tamburine Man känner en
man från ett annat land som kan som ingen annan kan, han.


Bad news

"Every law has effects or it wouldn't be discoverable as a law. The effects of the law we're looking for are very simple. Species that live in compliance with the law live forever--environmental conditions permitting. This will, I hope, be taken as good news for mankind in general, because if mankind lives in compliance with this law, then it too will live forever--or for as long as conditions permit.

"But of course this isn't the law's only effect. Those species that do not live in compliance with the law become extinct. In the scale of biological time, they become extinct very rapidly. And this is going to be very bad news for the people of your culture. The worst they've ever heard."


Crome Dreams

Neil Young planerar att släppa ett nytt album. Det ska heta Crome Dream (s?). Tankarna går till det legendariska '76/'77album som aldrig kom ut - Crome Dreams! 2 låtar på nya skivan ska enligt uppgift vara 18 och 13 minuter långa. :D Go Jam! Och det ryktas om en 7 veckors turné! Varför inte Europa? Jag är glad att få höra nått nytt av gamle Neil. Jag firar med kokta ägg!

 image140

Det vettigaste jag sett idag


En låt med en vers

She cried with her borrowed tears

But not long enough to cry away all her fears

From the distance he walked up to her

Said, I wont hurt you, I swear


Korv i Kalven

God morgon på er glada männsker. Det var tänkt att jag skulle vara på en ö häromkring som heter Kalven och grilla korv nu. Så blev dock inte fallet. Orsakerna är många och det spelar ingen roll. Det är inget underbart väder ute ändå. Jag får väl grilla upp korven till lunch.

Igår gav jag och Anton en planka till Jonas. Han verkade inte glädjas åt presenten, för när jag var påväg hem var plankan utslängd på vägen. Men jag förstår, vem vill ha en planka i present egentligen? Vi var ett gäng som såg på "The Weather Man". Jag hade redan sett den, och de flesta tappade intresset i slutet. Lite långdragen kanske. Sen satt jag och Anton i Jonas "nedervåning" ett tag och bluesade runt lite. Ur det kom en låt, så vi gick ner till macken, köpte kaffe och spelade in. Det blev en slarv inspelning men fortfarande lyssningsbar. Jag på akustisk och sång, Anton på resten. Dra ner den ifrån.
http://download.yousendit.com/5F111B4741DE4E42 

Efter det gick vi upp till Jonas igen och brottades lite på hans gräsmatta. Sara slog min lins bakom ögat. Det var kul.

Cherry on! som i Körsbär!


Angry Brigade

Dagens inlagda gurka (en inlagd gurka är en bra sak) går till The Bear Quartet för låten Put Me Back Together. Låten börjar i en igenkännande Wilco-stil men forstätter att växa och växa. Texten är fenomenal, och handlar om olika sätt att dö på. Man får som små glimtar av personers slutgiltliga öde. Låten hittar man på 2003:s Album Angry Brigade, som förövrigt innehåller låtar som håller lika hög klass som Put me Back Together. För er oinvigda är Bear Quartet ett Svenskt band med ursprung i Luleå. Sveriges i särklass bästa band om du frågar mig. Första skivan, Penny Century kom '91. Den har jag inte hört. Andra skivan, Cosy Den är enligt mig ett mästerverk och står som en av mina absoluta favoritskivor. Tråkigt nog för bandet har dom aldrig lyckats slå igenom. De har aldrig gjort en skiva som sålt riktigt bra.  De har aldrig riktigt fått den uppmärksamhet de verkligen förtjänar. Men skivförsäljning och bra musik går ju inte alltid, ganska sällan faktiskt - hand i hand. Så därför har nog många inte hört talas om Bear Quartet. Men nu har ni det!

image138

Ett stycke låttext från Put Me Back Together.

"it was really nothing, I coughed a little blood
I tried to save my baby, I met an angry dog
I was under water, I skated on thin ice
I was only seven and I got knifed

I carried a virus, I collapsed at work
I wasn't cured from cancer, she said it wouldn't hurt
we were in the forest, I laughed a lot that day
I was with my loved ones, I slowly bled away"

Egg Noodles

image137

Kom just hem efter ännu en film hos Neider. Ikväll såg vi "Adam Sandlers Nyaste" Vet faktiskt inte vad den heter. Årkar inte ta reda på den. Den var bra iaf. Adam Sandler gjorde ett bra jobb. Den får 30 bananer av 48 möjliga.

"Om man inte kan uttrycka vad man menar, tvingas man mena det man kan uttrycka."

Wakie Wakie Everybody!

"Move away from the cookie jar!
Move away from the cookie jar!"

The Office är ett lysande pogram, efter att ha sett 4 avsnitt igår har jag och Daniel nu bara 2 kvar.
I stan satt jag mestadels på en parkbänk idag. Men jag lånade också 2 böcker, köpte 2 chokladkakor och 2 hg Lapsang te. 2or hela vägen. 2 och 2. Lapsang Te är svart te med en stark smak av rök och tjära. Jag undrar hur dom får till det. Och tjära! Kan det vara bra för kroppen? Att dricka tjära? Jag tror väl inte det. Kanske inehåller själva teet ingen tjära. Äh, skit samma, det är gott och det är huvudsaken. Man vet aldrig när man dör, så då kan man väl lika gärna hälla i sig onyttigheter innan det är för sent.



Daniel Johnston  - Don't let the sun go down on your grievances

Don't let the sun go down on your grievances
Start each day with a clean slate
You'll feel better if you can shake off all that hate
And don't forget to forgive and forget
And don't let the sun go down on your grievances
Don't let the sun go down on your grievances
Everybody!
Sing it!
Do yourself a favor: become your own savior
And don't let the sun go down on your grievances

 

Egge bjuder på Film

http://www.goveg.com/factoryFarming.asp

Go EGG Crackers

Hej, om inte jag minns helt fel, vilket jag vet att jag inte gjorde. Så skrev jag ett inlägg i morse. Vart är det nu? Är det fel på servern på blogg.se? Är det nån sprätt som loggar in och tar bort inlägg?? Är det domedagen som kommit?`Har jag blivit mentalt efterbliven?

Svaren är många och frågorna likaså.
Håll dock hoppet uppe att inläggen kommer tillbaks
Och forstätt läsa världens mest lästa blogg!
wiqtor.blogg.se

Tyko Brae är min Kumpan.

När jag vaknade hade jag väldigt ont i foten. Enda förklaringnen är att jag fick 55 kg Emil Löfvenring på foten igår på träningen. Så nu är den nog stukad. Fast jag vet inte riktigt vad en stukad fotled är, så jag ska inte lova nått. Blir nog bra om nåra dar iaf. Idag blir vädret iaf strålande verkar det som. Perfekt för Riddar Pierre att ge sig ut på sina uppdrag att rädda Alnö från Jarlen. Tråkigt att min fot kom ivägen nu. Men Riddar Pierre klarar sig nog ändå.
Så det blir kanske Spikarna idag igen.:D

"Jag: - Det kan inte vara mycket mer än socker i dadlar.
Arne (Peckan): - Jo, kärnor"


Medans ni väntar på mat ger jag er Kenneth klubben!


Spikarna



På bild nr 7 blir Nils pissad i ryggen.

Softball

Torpet var sig inte likt igår natt. Till min stora förvåning var högra vägen bara ett stort traktorspår. Med betoning på stort. Det var jättestort. Som om en jätteelefant hade plöjt igenom där. Det luktade koskit. Vi vände när leran blev för lerig, men jag och sara hade modet att ta den korta, vänstra vägen. Efter lite råttor och dylikt kom vi fram och vi fick en titt på torpet. Jag tror Roel låg och sov. Det var ganska sent. Förståliigt

Idag ser det ju faktiskt ut att kunna bli varmt och soligt, så jag tar nog tillfället i akt och badar i Spikarna.

C-YA SUCKERS!

 


image125

Ystad

Jag har plockat bär och bakat chokladkaka idag.

Världens största chokladboll nedan!!

image124

http://www.musicbrigade.com/templates/VideoPage____7274.aspx?VideoID=1317323


Morgon

Igår natt satt jag och såg George Orwells 1984 på Youtube, men när jag kommit till Part 8 så stod det till min förvåning att Youtube tagit bort den pga "opassande innehåll". Det är skandal och jag blev så arg att jag gick och la mig. Somnade vid 2 tiden och satte mobilalarmet på 9.00. Vaknade trött men tog mig upp och kokade ägg till mig och pappa. Ett glas juice och några mackor. Och äggen såklart. Senare såg jag en film med min lillebror. Den var faktiskt bättre än vad jag förväntat mig. Så nu sitter jag här, och de flesta jag känner har inte ens vaknat. Och jag har redan haft en underbar morgon, tråkigt för dom som sover bort den!

Ritzi Man, Vilken fotograf jag är!

image123


Okkervil River

And on a seven day high, that heavenly song punches right through my mind and just hums through my blood. And I know it's a lie, but I'll still give my love. Hey, my heart's on the line for your hands to pluck off.

Rutin

Jag tror jag gör allt för att undvika rutin. Att göra samma sak om och om igen. Att upprepa samma gamla saker. Att mala på. Att forstätta. Känner jag upprepningen och rutinen flyr jag. Jag byter till något som inte är rutin, något nytt. Är kvar där ett tag, tills också detta blivit rutin, helt utan att jag märkt det. Då byter jag igen. Men även detta nya blir rutin efter ett tag. Hela processen med att byta till något nytt blir tillslut rutin. Och jag tror att vi gör mycket att glömma rutinen för en stund. Man lyssnar på musik eller ser en film. För en stund får man vara någon annan stans. Man får vara en del av något. Man glömmer det ständiga upprepandet för en timme eller två.
Men detta är ju bara vad jag skriver just nu, fråga mig i morgon så får du ett annat svar.

Jag tror också att ur allt dåligt som händer, kommer något nytt, och bra.
Det har jag sett.

För att muntra upp stämningen ger jag er Psyco Mel Gibson.

image122

Plugged into the Sun

Jag vill applådera Nils som lyckades att ställa till med en mycket lyckad och glad tillställning igår. Alla var på glatt humör och god mat förtärdes. Jag åt en kräftskärt och en kräftklo fast jag är allergisk mot dylikt. Inget hände. Soft.
Efter maten åkte vi buss in till Drakbåtsfestivalen. Blev fotograferad ett otal gånger under kvällen och fick nöjet att träffa sara som jag annars ser sällan. Stannade i stan till kvart över 11 bussen åkte från navet. Och den bussresan var den roligaste jag åkt i mitt korta liv. Det var Rock N' Roll för hela slanten. Jag drog fram mitt munspel och hela bussen klappade i takt. Chaffören drog på Jerry Lee Lewis på högsta volym, och körde helvarv i alla rondeller. :D

Sen avslutades nattens sista timmar hemma hos Daniel.

Tack för en trevlig och fin och underbart rolig kväll!

Till sist ger jag er ett låttips:

Built to Spill - Else


image121

Löradag

Jag var till sjukhuset och hälsade på Amanda med Alex, Nils, LånkiLinki och Britt. Det var så skönt att se att hon mår bra. Och jag är så glad över att det hela gick så bra. Vi gav henne en fin blomsterbukett som Britt plockat ihop på Plantskolan. Tyvärr inte kunde ta emot för allergirisken. Men ett helt knippe DVD filmer kom vi med, så nu kan hon skratta till Monthy Pyton. Skönt att du mår bra iaf! :D

Sen spelades det poker hos Linus och jag åkte ut först av alla. ;D
Senare Simpsonsfilmen för 31a gången i rad.

Lite förvånad är jag över att Aftonbladet kan stava mitt namn helt rätt!

Ikväll blir det kräftskiva hos Nils, tyvärr tål jag inte kräftor, fisk och dylikt, så jag får mumsa på en frusen FläskPille istället.

Take Care!

Att vara medveten om sin ouppmärksamhet är uppmärksamhet.


I'm goin' back to New York City, I do belive I've had enough!

Den Stora Mulåsnan och Vår Lilla Prins.

Här sitter jag hos Daniel och lyssnar på Bob Dylans "Obviously 5 Belivers" från 1966:s album "Blondie on Blondie. Vädret är varmt och solen skiner. Blues i mina öron och i mitt hjärta.

Har väl inte mkt och skriva så jag ska inte försöka heller. Ha en bra dag!

image119

Urband

Hej, mitt internet funkar fortfarande inte och jag har ingen aning om när det kommer att börja göra det igen.
Sitter nu hos Nils efter att ha sett en koreansk monsterfilm.

Åker till Amanda på sjukhuset i morgon och hälsar på. Undrar ni över något kan ni ringa min mobil (0707451433) så kan ni skita i vad det står i tidningen.

Var glad!

Idag är jag min egen gästbloggare.

VAD I HELVETE FAAAN. Jag hade skrivit världens största jävla bästa inlägg som ni nånsin kommer inte att få läsa. Sen försvann det. åÅåå. Men som sagt såg jag The Truman Show igår. Bra och mkt sevärd. Sen såg jag en Dansk knarkfilm som hette Pusher. Mkt rå. Hyfsad. Idag har jag och Gubben Noak gått på loppis och ätit glass. Inget mer.


Jag och Daniel diskuterade för nån dag sedan alla karaktärer som sprungit ur vår fantasi, jag sammanställde en lista för er att beskåda, några namn är kända för er, andra inte.

Alfen Alf - Mystisk Packbärare.
Frido - Slugen Upptäckare.
Gubben Noak - Grinig Gubbe.
FN-Soldaten - Patrullerande yngling.
Växthandlarn - Listig Plantare.
Boolbit - Vis man med dolt förflutet.
Trolljägarn - Slug Fällsättare
Tant som sover under bil -  Dum tant.
Cowboyen - Låtsas-arg satt man.
Bågskytt/Forskaren - Smart, Slug och Nedrig.
Eskorterare 1- Cowboy aktig pistolman.
Eskorterare 2 - Yxkastande legosoldat.
Amiralen - Skrikande man som tar sitt yrke på för mkt allvar.
Roel Van Vjiik - Föredetta sjökapten som strandat på Alnö, bor nu i torpet.

Jag årkar inte längre, men jag vet att listan kan göras dubbelt så lång.




Om några timmar åker jag till Nils stuga med nämde och Alex. Där fiskar man fiskar och torskar torskar. Stannar där till på Torsdag. Så håll ställningarna medans jag är borta. Låt inte småbarnen hänga på Monumentet och låt inte Nils sniglar sprida sig längre än till Hovid. Sen hade Daniel en lista som jag itne sett! Ha det bra! Snåla inte med fikonen, som förövrigt pryder min bakgrund på bloggen för tillfället! So long suckers!

image118

KORVHÖNA

Efter en natt i Jontes pappa, "Krull-Hans":s säng sitter jag hemma och återhämtar mig. Jonte och min gamle "lumparpolare" Egge skulle bestämt se Galenskaparna och After Shaves "Tornado" kl 4 på morgonen/natten. Jag var trött och skrek allt vad jag hade, dock utan framgång. Sen vaknade jag av att tonerna till "I'm Yours" spelades i en annan lägenhet. Fönstret öppet, Fönstret öppet. Ja du förstår.  Hem med bussen och äta en sallad komponerad av mig själv. Gott! Sen ägde jag Egge på ett bilspel så Egge blev ledsen och bad Jonte ta över kontrollen. Inte sant? ;)

Sen ska jag bara säga till er, även fast ni inte bryr er, och även fast ni inte kommer kolla upp det, så är Built to Spill mitt favoritband idag. Skivan "Keep it Like a Secret" är ett jävla mästerverk! Ser jag dom live nån gång i mitt liv är mitt liv fullbordat.


as

http://www.youtube.com/watch?v=FyFfXyY0xdU

TORDAG

Idag är det TORs-Dag, Jag heter WiqTOR, TORSDAG = TORSDAG = wiqTORsDAG= MIN DAG!= JAG BESTÄMMER! = DIKTATORSTYRE PÅ ALNÖ = ALLA GLADA = SÄDESSKÖRDEN SKJUTER I HÖJDEN!! = HANS GLAD.

Igår såg jag film hos Alexander och den hette FRACTURER eller Fracture. Anthony Hopkins var med, han var mycket lömsk och listig. Lille Anthony sköt sin otrogna fru i huvudet hemma, oh what a pity, och polisen stod sånär på dörrn, men ändå lyckades han komma undan, tills lille Advokatnissen började luska, och fick till synes en blixt ifrån klar himmel.

Kan ni läsa det här inlägget hade jag en väldans tur att få det publicerat, internet fungerar 1/10 ggr på min dator. Pappa ringde och frågade Telia vad det var för vajsing igår, Telia frågade vilken färg det var på modemet vi hade.
- Svart, sa min far
- Då är det det som är felet! sa Telia, vi skickar ett nytt Modem snarast.
Inte kunde jag ana att det var färgen på modemet som var felet...

Idag åker jag till stan och där ska jag till Jock'es och Jocksa! Helt gratis! Bu för er som betalar dyra pengar!!

Det känns som om jag svalt sågspån i halsen. Ucha 
En rolig grej jag kom o höra igår påväg till träningen, var Jeff Tweedy's ord i The Late Greats:


"The best band's will never get signed
They'll so good you'll never know
They never even played a show,
You can't hear them on the radio

The best song will never get sung
The best laugh never leaves your lounges
They're so good you'll never know
You cant hear it on the radio!"


Ja, och så är det nog, The best laugh never leaves your lounges.

Hej du glade!

Sitter nu hos Alexander och bloggar. Jag har förgäves försökt att få igång internet hemma men utan framgång.

Gårdagen bjöd på 2 filmer, The Perfect Stranger och Flugornas Herre. Den senare gillade inte Daniel. Han tycker att den är overklig. Det tycker inte jag.

Ikväll blir det film igen, det blir mkt film nu! Härligt, för jag gillar filmer. Bra filmer iaf. Sen underlättar det ju att vi har Alnös största pirat, Alexander Neiderstam, som förser en med en ständig ström av högkvalitativa filmer!:D

Simma lungt, i Alnösundets daskiga vatten!