Nu regnar det korvspad

Nämen så att jag har ju börjat blogga igen! Igår firades John med pom pa pompa och ståt i Tors lokal. Sveriges första folkets hus! PÅ lansbygden. Han blev överasskad och kvällen blev kul. Idag har jag jobbat hos Britta och sedan somnat in ett par timmar till. Efter det såg jag en fin film som hette the ILLUOSIONUST nått så jävulskt bra. Skit bra. Alldelles utmärkt bra faktiskt och en himla spännande film dessutom! 34 ostbågar av 45+ möjliga. Så nu återstår bara att sova.

Gå inte för långt in i skogen, för man vet aldrig vart illrarna gömmer sig!


Nedan: Dan Persson och Johan Wåhlberg på grönbete.


M

Bländverk


Sucah

Lördag och jag sitter nu tidigt på dagen och Spotifyar. Sketa kul. Ska städa mitt rum och spriga till Alnö Hov Berg.
Sen blir det grillning :D

Men nu kan ni dra upp volymen på högtalaren och njuta av Birger Jarl i vanlig Lo-fi kvalité!


'



Give it all up

Men tjenare! Kul o ses idag igen! Lång helg står framför mig.

De senaste två kvällarna har jag suttit i Hedbergskas aula och sett på esteternas vårkoncerter. Kul och trevlig på alla sätt och vis. Nu ska jag gå och äta lax.


Små bäckasiner små bildar sällan en stor å

Morgondagens igår kom imorse och jag sov över första timmen på skolans schemalagda lektion. Inget vidare. Det var en lång skoldag. Efter det sprang jag ner på stan och hade möte med Anna på På stan som arbetar med näringsliv osv. Monica var med också, vi pratade om mitt framträdande på 6e juni. Sundsvalls folk ska tydligen bilda en jättelik svensk flagga innan jag ska upp på scen. Märkligt. Sen ringde Egge och ville fika. Jag ville äta så då åt vi på San Remo. Sedan letade vi lite efter Olof Palmes Torg och funderade länge vart det månne ligga. Vet du svaret får du kommentera det i bloggen. Halv 8 smög vi in i Hedbergskas Aula och lyssnade på 3ornas vårkoncert. Det var kul.

Här kommer en bild av Checkpoint Charlies framträdande vid Folkes park i Lördags. Egge leker gitarrgud! Rock n roll :D


Hamnen

Idag har jag arbetat på Lindvalls Plantskola i x antal timmar. Soligt väder och fjäder i hatt, katt.

Nu ska jag läxa upp en kille
Som heter Jonte, inget snille
Sämst på plan varenda dag
Självmål är hans enda plan

Ställer han sig och ska ta boll
Läcker det alltid som ett såll
När Wiqtor springer fram och skjuter
Blir det mål så att det STÅR HÄRLIGA TILL!


Serri

Ja idag har jag dömt innebandy utan visselpipa. Ovanligt nog åkte jag in och kollade på fotboll på Västhagen i stan med Jonte. Kallt men intressant och Riise fick spela nån minut han också! Funderar på att klippa mig kort.

Eld i eldhuset som jag och Jocke berättade i igår kväll!



Hava Hava Riskaka - Välkommen till en ny öppning

Oho alla skadade kråkor och bortsprugna katter! För längesedan var bloggen en vardagsrutin som man kunde skriva i när man gjort sitt för dagen. Så kan det också bli i framtiden. Det känns som om att det kan vara ide att börja skriva igen. Det är ju trots allt så mycket som händer nu. Våren verkar gå in i farstun med leriga fötter.

- Tvätta av fötterna, säger jag!

Men inte då, in i huset springs det i trappor och inne i köket, ja tillochmed i kylskåpet. Hur många dagar till?

Men det gror i alla fall. Jag har satt sallad, både isbergsallad och en ny konstig sort som hette Blandsallad.
Jag och liten bror har grävt upp sten efter sten efter sten efter sten på gården. Nu finns det 3 potatisland istället för 1, föregående år. Kalvsylta!

Har också berättat för människor i ett gammalt eld-hus på fäbodvallen på Norra Berget ikväll. Elden pyrde, rykte och så var det med den saken. Jag berättade om vittror som alltid verkar ha stinna mjölkkor.

Tack för att ni finns, trogna läsare! Ty utan er skulle ingen ha glädjen att gjädjas åt denna plätt i rymden. Nu är bloggandet igång för två härskna ägg igen för faan!

Välkommen tillbaks Wiqtor!

- Tack!