HAO

Ja idag har jag vart på domarkurs hela kvällen

Hot-Mail

Nu skriver jag ett HOTMAIL till alla ni därute som vill mig onda saker. Jag har hört (långväga rykten) att folk från andra socknar kallat mig för bla "Svampplockare", "Hästskötare" och "Tyko". Sånt här måste stoppas och strypas i sin vagga. Jag kommer personligen skaka era arma huvuden i snabb takt till musik av Bach...

Senare på kvällen kom Daniel och vi lagade Rörd för första gången till vinter. Honung hade jag i, men det hade inte Daneil. Modebloggar borde skrotas i en brunn där man kastar en sten och den inte faller till botten utan bara forstätter ända tills den inte landar! Hej då alla glada barn och sov gott i era blöta sängar! :D:D:D:D:D:D

Uppsatsskrivning

Jag kan inte förstå varför Charlotte Perellis blogg är en av de 20 mest besöka på blogg.se och inte min. Vad har hon som inte jag har? Ett kattliknande ansikte? JO förvisso, men inte har hon en poppelätare i ryggsäcken.

Idag ska vi börja på en 20-sidig uppsats i skolan om valfri konflikt. Jag har valt nutida och framtida konflikter om vatten och olja som mitt ämne för denna. Det kan bli kul och även mycket lärorikt. Det kan också bli jobbigt men en sådan uppsats gör man bara en gång i livet, sedan kan man lägga den längst ner i en stor låda. Lådan kan man sedan lägga i ett hörn på vinden (om man har nån). När man är 43 år gammal och ska flytta ifrån sitt barndomshem kan man kanske hitta lådan och läsa igenom den gamla uppsatsen. Otroligt nog kommer man kanske ihåg den också och alla fina minnen man har förknippat med den. Hur man spillde morgonkaffet på förstasidan när den nyss var varm och nypressad ifrån skrivaren. Eller hur man lekte mamma-pappa barn med den söndagsmornar när allt var som vanligt, regnet öste ner och smattrade på fönsterbläcket. Utanför gick en gammal man med en liten tax förbi. I ett annat fönster på andra sidan vägen satt någon fyllskalle och somnade framför TVn. Men här inne, i värmen och i den rykande doften av en kopp rörd - satt jag med min uppsats. Vi kramades och höll tätt om varanda för att inte den riktiga världens regn och rusk skulle bita tag i oss. Men när jag sedan står där med flyttkartongerna, 43 år gammal och snart utflugen, kanske jag tänker tillbaks på min vackra skoltid och på en 20-sidor lång uppsats som har format mitt liv. Om än inte mycket - i alla fall litet.



I got a stone where my heart should be




I got a stone
Where my heart should be
I got a stone
Where my heart should be
And nothing I do
Will make you love me

I'd leave this town
Break all my ties
Be no more
Use for any disguise
Lies, lies, lies
Ohh, lies



Jag låter denna underbara sång få börja dagens korta inlägg. The Black Keys, ladies and gentlemen! Ett jävligt bra band som borde få lite uppmärksamhet här i bloggen.

Dagen har bestått av Pitepalt, Innebandymatch, Fars Dag, Hemprov i Historia och snart blir det hockeypremiär för mig i år på Gärde. 

Kalaspuffar

Återigen sittandes på skolan med ett matteprov nyligen skrivet. Jag är inte den bäste mannen i staden på matematik må jag lova, gott folk! Men när denna Matte B kurs är slut så lägger jag så att säga ekvationerna på hyllan för resten av livet. Det finnes många i detta ovala land som är bra på siffror och kalkyler, jag behöver inte vara en av dom.
Som vanligt måste jag påpeka att mina blogginlägg ibland kommer ofta och ibland mera sällan. Vad jag skall göra åt saken vet jag inte. Under tiden som gått från mitt senaste inlägg till detta har Barack Obama blivit president i något som heter Amerika. Har också köpt en ny mobiltelefon.



Dags för ICA-spelning snart, releaseparty för Jul EP 2008 inom x antal veckor!