Två mjuka ägg och en hot dog

Måste bara säga att jag sitter och lyssnar på Cat Power och allt känns bra. Alnös störste datahacker Eric Mathiasson kruxade till mig ett accout på Spotify, vilket är ett litet program som streamar all världens musik helt gratis till din dator. Den lilla reklam som dyker upp efter var 6e låt kan man lungt leva med. Länge leve kungen!


God Juil

Kvällen lider mot julenatt och jag sitter
framför
en
skärm
och skriver god jul och gott nytt år alla bluffmakare!


Förundransvärt

Ja! Jag har en bra anledning att inte blogga! Varför skulle jag behöva en sådan? Svaret på den frågan är lika glasklar som isen jag halkade på för snart 4 veckor sedan. 4 veckor är en månad. Sedan dess har jag legat och haft ont på rygg. Piriformis syndrom! På mage har jag också legat och där gjorde det ont också. Värk är inte kul. I hela mitt liv har jag blivit skonad från värk. Jag har aldrig brytit ett ben, stukat en axel eller haft hål i en tand. Nej, det kanske var dags för mig denna vinter. Att känna på värkens molande. Men visst har den avtagit, och visst har de narkotikaklassade tabletterna Citodon hjälpt mig att slappna av. Problemet nu är inte smärtan, utan att mina ben har blivit olika långa. Det högra benet verkar ha dragit in sig in i min kropp några centimeter medans det vänstra stadigt håller samma längd. Men eftersom mina ben egentligen inte är olika långa till vardags, så kommer detta problem troligtvis försvinna efter en tid.

Så bloggat har jag inte gjort på länge, däremot sett en massa på TV, ätit gröt, åkt hiss i birsta, stött mig på kryckor, druckit vatten, svettats på natten, inte gått i skolan och gått ner några kilo. Jo när jag slutat gå som en anka kanske jag gymar en månad på ego för att träna upp mina förtvinade muskler. Snart är det Julafton! God Jul!