BLOGG

Oh I'm playn Vårshow and stuff! All night long and stuff. Yeah.

image57


Oa

I went and played too hard, and I lost my fun
Oh these Love art Blues, leaved me a heavy one.

Haha ingen vet vad jag vill ha sagt med det här så rätt åt er era jävla pickels!

http://www.youtube.com/watch?v=HJwy2_DlagY


Same Dew, New Wiew!

Då kan jag med gott samvete summera helgen för er som är intresserade. Ni som inte bryr er kan gå och spola toaletten. Tryck bara på spolknappen.

Det är vårshowsvecka nästa vecka så en stor del av helgens eftermiddagar ( 2 st finns det på en helg) har gått åt till att träna i Weebackes Aula! Därtill har jag varit på jakt efter den heliga Dr Pepper burken, som inte verkar finnas någonstans. Det enda vi lyckades hitta var blaskiga Mountain Dew burkar. Men vi är Dr Peppern på spåren jag och Daniel. I fredags kväll satt jag hemma, i går kväll var jag i Ankarsvik några timmar där John Åberg, AKA Stefan Röström förgyllde kvällen med sina riff. Mina kläder luktar rök ifrån brasan. Jag har också börjat lyssna på en massa härlig blues! Muddy Waters vet ni glada männkser!

Håll till godo!

"We have nothing better to do, then drink Mountain Dew"
image53


FREYDAG

http://www.youtube.com/watch?v=5hmCgrBozfU

LIVING IN A WHEELCHAIR!
HAHaha:D Skön kille!

HAPPY BIRTHDAY TO YOU BOB!

BOB DYLAN FYLLER OFANTLIGT MÅNGA ÅR JUST IDAG! UNDRA VAD HAN GÖR NU?? UNDRA VAD HAN TÄNKER PÅ? ÄR HAN SUR? HAN BRUKAR JU VARA SUR SÅ VARFÖR SKULLE HAN INTE VARA SUR NU?? MEN DET ÄR JU HANS FÖDELSEDAG IDAG!! DÅ BORDE HAN INTE VARA SUR!! MEN DET ÄR JU TIDSFÖRDÖJNING I USA SÅ HAN KANSKE LIGGER OCH SOVER! UNDRA HUR HAN SER UT NÄR HAN LIGGER OCH SOVER!!! JAG VET INTE, MEN JAG SKULLE VILJA VETA. HURSOMHELST FYLLER HAN JÄTTEGAMMALT IDAG!! 66 ÅR GAMMAL FÖR ATT VARA PRECIS! TACK FÖR ATT DU HAR GJORT MITT LIV LITE ROLIGARE, SPECCIELLT DIN NÄSA SOM JAG BRUKAR SKOJJA OCH SKRATTA ÅT!! SYND ATT DU INTE SÅG MIG I GLOBEN NÄR JAG SÅG DIG! JAG VINKADE JU! GRATTIS BOB! DU ÄR EN POET OCH JAG VILL HA DIN AUTOGRAF OCH JAG SKULLE INTE TACKA NEJ TILL ATT SUGA PÅ DIN NÄSA!!!  
image52

Konsten att Banana

Man tar först en banan, sen skalar man den. Själva bananen slänger man i komposten, inte i soptunnan för banan är ett naturligt bananmaterial så det går att kompostera till ny jord. Ja sen så har du ett bananskal och när du har det så skalar du en till banan och tar själva bananen ur den bananen och sen trycker du in den bananen i det gamla bananskalet du hade sen tidigare. På detta sett så har du en helt färsk ny banan. Färdig att äta. Detta kallas att Banana.

Vad är då fördelarna med att Banana?


Kicken, det är kicken man vill åt. En underbar kick som inte kan nås med diverse slusk droger som alkohol eller anfetamin. Du blir herre på täppan. Världens härskare och mer därtill. Allt genom en enkel procedur som inte tar mer än 5 min. Testa du också !

Banana - När du vill ha en kick i ditt tråkiga vardagsliv!

Kom bara ihåg var du läste det först!

www.wiqtor.blogg.se - Ditt ljus i natthimlen



Majskorv

http://www.myspace.com/experiencemissli

Jag skulle göra en kopp rörd.
Men mjölken var slut.
Inte en droppe kom ut
Jag vet inte vad göra nu?
Kanske cykla och köpa mera?
Kakao och socker
Vispgrädde och en sked
Jag soppade skeden i mitt öra
Så snart är det bara att börja röra.

I dagen har jag tillbringat tid på Västhagens Konstgräs. Spelat fotbolls DM med klassen. Vi förlorade 2 första matcherna, 3e matchen vann vi. Det räkte till en biljett hem! :D Sen har jag spenderat lite tid ute i den härliga solen. Lite tid i soffan, sovandes. Vet inte vad kvällen erbjuder. Lite TV kanske. Jag kollar inte så mycket på TV. Faktiskt.

God kväll, medmänniskor!

Rotkyl aålb åvt!


UMMAGUMMA

image41

Wolf Like Me

http://www.youtube.com/watch?v=73qBnuzrjx0 

Ja här sitter jag igen som alla andra dagar. Jag har funderat lite på allt möjligt.
Denna vecka är jag jättedålig bloggare, kom tillbaks nästa vecka.

Lyssna på Tv On The Radio - Wolf Like Me. Jag gillar det, kanske inte du, men det är ditt problem.

Ha det bra alla. Det vill jag verkligen.

Capocadustrans återkomst.

Här bloggar jag varenda jävla dag! Jag skriver en högst personlig dagbok som alla i hela världen faktiskt kan ta del av! Jag älskar det! Men nu är det din tur att skaffa en blogg. Skriv. Skriv. Skriv. Jag vill ha nått att läsa.

Såhär känner jag mig idag:

Jag är trött! Jag kan inte somna på kvällarna och det genererar i att jag somnar på dagarna och det i sin tur genererar i att jag inte kan somna på kvällarna. Ser ni? Det går runt! I en ond cirkel! Jag har upptäkt att Radio är faktiskt inte så dumt. Varför får man inte sova i fred? Nån som har nått att diskutera? Jag känner ett behov av att se en BRA film och ha en bra bok att läsa. Ett tält att sova i och en frukt att tugga på. En ny dag och en varm säng.

Ha en bra dag och nu kom jag och tänka på Pinoccio och valen. Vad heter snickaren som tillverkar Pinoccio? Gestapo? Neej det går ju inte. Jag vill se Pinnocio. HHahahaha. Hahahahah. Hahahah.


Innuti ett vitt kuvär

Har du nån gång fått rysningar av musik?
Då menar jag riktiga rysningar
På riktigt
Det behöver inte ens vara av musik
Jag har fått det av annat med
Fast jag säger inte av vad
För troligen får inte du det
Du får söka dina rysningar själv

Jag längtar både till sommaren och till vintern.
Nu är det väl nått mellanting.
En blandning
Jag vill inte ha en blanding
Jag vill ha antingen eller


Christmas, Twin Falls, Idaho

En jobbig vecka för mig står på kanten. Men räds icke! Det är inte ditt problem.

Idag har jag haft ont i huvudet och vart lite slö pga min hittills lyckade koffeinavgiftning. Jag har också fått en stol av min spanskalärare Rolle, tack Rolle.
En kul grej är också att en "skater" vid namn Jonatan Ålin fick 0 poäng när våran buzzomgång var slut. Jag kan säga er kära bloggläsare, det är inget jag skulle kunna lyckas med även om jag så försökte.

Jag sov nyss och jag känner mig slö i huvudet.
Ett problem jag har är också att jag skriver saker som jag sedan suddar ut. Det gillar inte jag. Men jag har gjort det hela inlägget. Jag vill att det ska stå exakt som det ska stå, och inga omskrivningar. Fy på mig och en klapp på kinden.
image38

So far

Jag erkänner det. Min blogg tappar läsare och kurvan går neråt. Jag gick till roten med problemet och kom fram till att det är ju ändå min blogg, så då borde jag skriva om mig själv. Låter inte det smart? Nu försöker hag göra mitt jobb så då kan ju ni ta och KOMMENTERA LITE VA!


Idag har jag grillat 200 korvar på Bänkåsviken. Där hölls Ankarsvik BKs Årliga Strandständings Kick-off.
Jag brände fingrarna av mig, men det är smällar man får ta om man axlar ansvaret som "grillmästare". Soligt väder och ett glatt humör. Korv i munnen.


Igår spelade jag ett sällskapsspel med bröder och en okänd tjej som varade i flera timmar. Talisman var namnet och det är ett mycket givande spel, rekommenderas för alla åldrar. Sedan förlorade jag pengar som vanligt på en poker hos Daniel och sen bar det vägen till Sebbe och sedan en fridfull stund i hamnen.

Summa summarum. En skön Långledighet.
 
image37
(Rörliga bilder av en gammal gubbe vid namn Bob Dylan får ni inte på någon annan blogg!!)


Äta på en ko

Mammon är din värld så blå?

Finns det inget bättre att få?

Eller måste man kanske finna allt själv?

Saker och ting står nog inte skrivna framför näsan på dig.

Mammon, du sorgens man

Du får aldrig tag i min hand.



DJUPA ORD AV EN DJUP MAN - WIQTOR ÅDAHL - DITT LJUS I NATTHIMLEN


Sista dagen innan nästa dag.

Ingen bloggar ju ikväll, så varför skulle jag det? Men nu när jag ändå börjat kan jag kort säga att jag idag spenderat lite tid i Sundsvalls hamn. Vi var ett par som såg Stockholmsnatt hos Dr. Egge. Jao jag tyckte filmen var lite kul. Underhållande om inte annat. Nu skall jag sussa gott i min sussar säng. Där sussar jag gott varje sussar natt!

Tack för mig.


sfz

Fredag

Som ni ser är blogginlägget nedan ett Gästblogginlägg. Jag har ett sådant varje vecka att dela ut. Men för att kunna dela ut dessa prestigefyllda blogginlägg så kan ni gärna göra en intresseanmälan till mig. Kommentera din intresseanmälan eller ring in den på 0707451433.

Och ett tips för alla er som verkligen älskar min blogg. Om ni inte märkt det så går det att gå tillbaks i tiden längre än vad det går när man drar ner sidan till botten. Gå ner till "arkiv" i höger spalt och tryck på valfri månad.  Där kan du kanske hitta riktigt gamla inlägg!

Och angående Tyko Brae och dom elaka kaninernas forstättning så kan jag inte mer säga än att den som lever får se.

Idag är det fredag och det är fint det. Fredagar är oftast fina dagar. Igår var det torsdag och jag spenderade största delen av kvällen hemma hos min "lumparpolare" Daniel. Där eldade vi hamburgertorn och åt chilinötter. Sen råkade nån öppna dörren och då vällde det in människor. EN MASSA människor säger jag! Jag satte mig i fosterställning i ett hörn och skakade.

Håll till godo, snåla inte med senapen, och glöm inte att låsa dörren på kvällen!

// Eran tillgivne Wiqtor


Veckans Gästbloggare: Jenny Norberg

HAH! jag fick den stora äran att bli Wiqtors veckliga gästbloggare! Jag tycker alla borde bli det! Tänk att få skriva på en sån här populär blogg! jag menar ALLA läser ju denna blogg !!. hoho, den ni! idag har Wiqtor och jag varit vid världens ände. Jag har alltid velat åka dit så han köpte två biljetter och vi åkte långt långt bort. Det krävdes två kameler och två åsnor, en eremit och en parasit. Sen var vi framme och vi satte oss ned och såg på solnedgången med mackor från Plantskolan. Det var marmelad på ena och choklad på den andra . Då håller man magen mätt long long time! Jag reste mig upp och tittade ut i universum, det fanns exakt ingenting där, förutom solen, samma sol som strålar igenom Wiqtors fingrar där på bilden, på självaste julafton. Och det är dagens sanning! Måste bara säga en sak till.. SARAS BLOGG IS THE SHIIIIIITI! superbra är den. Man kliver in genom dörren och då välkomnar den lilla pojken en, sedan börjar man titta sig omkring, det finns rosa och det finns lila och det är soool. SARA lyckas med det omöjliga. besök hennes blogg, www.saraholappajonsson.blogg.se
Nu ska jag matimage35a hönsen, kossorna och fåren. trevlig HELG!


best wishes; jenny
, www.jcn.blogg.se

Videotape

http://www.musicbrigade.com/templates/VideoPage____7274.aspx?VideoID=2287585


When I'm at the pearly gates
This will be on my videotape, my videotape
Mephistopheles is just beneath
and he's reaching up to grab me

Ännu en dag i "Norrlands Hawaii"

För er som väntar på forstättningen på Tyko Brae och dom elaka kaninerna, får vänta lite till. Jag får för lite betalt från www.blogg.se men vi förhandlar om högre lön. Så snart kommer det nog en forstättning. Jag tänke dock berätta för er bloggläsare om min dag här på Alnö.

Dagen började hemskt. När jag steg upp ur sängen svartnade det för ögonen. Jag ramlade ihop som en säck kålrötter på mitt rumsgolv. Efter ett tag kom min lillasyrra med en flaska ammoniak och tryckte upp det i näsan på mig. Jag kvivcknade snart till och tog mig ner till frukostbordet där min Mamma hade dukat upp med Frukostbuffé.
"Ät så mycket du årkar, vad gör det om du storknar?" var hennes motto. Jag åt tills jag mådde JÄTTEILLA och sen for jag iväg till min skola. Oh vad kul skoldagen var. Sen tog den slut och jag gick hem och somnade. Sedan vaknade jag och då hade min mamma lagat ännu mer mat. Jag åt tills jag mådde JÄTTEILLA och sen så hade jag träning med mitt lag. Vi sprang till Alnös stolhet - Alnö Hov Berg! Och sen sprang vi ner för berget! Efter det mådde jag så himla bra!!! Då gick jag hem och precis när jag skulle gurla lite fil så ringde min "lumparpolare" Daniel.  Han ville på ICA och köpa godis. Det brukar han alltid vilja. Så jag cyklade ner och mötte han och min andre "krigsveteran" Nils. Vi gick till ICA och där inhandlade jag en Geichaaah. Då kom Lång Linus och han ville att jag skulle visa han hur man plingade med en cykelplinga. Jag visade han detta och sedan åkte jag hem och nu har jag ätit upp en hel Geichaaaah.

Happy Evening, and Leave the Driving to us!!
image33

Tyko Brae och dom elaka kaninerna.

Tyko Brae och dom elaka kaninerna.

Det var en vacker dag och Tyko tog sin dagliga morgonstrapats. Detta gjorde han i staden han levde i, Falkelund som den hette på den tiden. Falkelund var känt över hela vida världen pågrund av de särskilda kaninerna som levde i hålor under staden. Dessa kaniner var mycket specciella. Dom var anlitade av Falkelunds kommunala församling att gräva avlopp till stadens invånare. Kaninerna vad alltid mycket hjälpsamma och krävde inget i gengäld. Jo, en sak - Ett lass paprikor vägandes lika mycket som vikten av 140 kg oxe, en gång i kvartalet. Mer krävde dom inte, så Falkelunds befolkning var glada att dom hade dom är hjälpsamma kaninerna i sin stad.

Nu undrar ni säkert varför kaninerna ville ha Paprikor istället för Morötter, som ni har lärt er att kaniner äter. Jag har redan sagt att dessa kaniner skilde sig från alla andra kaniner i världen. Det var mycket specciella kaniner.

Kaninerna åt alltså Paprika istället för Morötter.

Men allt detta om kaninerna och Paprikafrågan rörde sig inte i Tykos huvud när han tog sin dagliga morgonstrapats. Han njöt av den fina morgonen, solen gassade och luften kändes friskare än aldrig förr. Det var mycket folk ute på gatorna. Bagarna släppte ut bröddoften ur sina bagerier. Bryggeriarna bjöd på diverse drycker utanför sitt bryggeri. Alla ostmakare och mejeriare gjorde sig i ordning. Alla bärplockare hade plockat bär i flera år för den här dagen.
 
Han visste att idag var en stor dag för den här lilla staden.

Det var så här att innan kaninerna kommit till staden var det en mycket sorgsen stad där ekonomin hade sjunkit under KRIS sträcket på alla tabeller som fanns att tillgå.

Överallt stog övergivna hus. En unken doft hade spridit sig längs gatorna och allt var grått.
Just som den siste statsbon hade packat ihop och precis var påväg att säga adjö till denna stad, han levt i hela sitt liv, fick han något hårt i bakhuvudet. Han svor till och kollade bakom sig. Först såg han ingenting men efter ett tag upptäckte han en liten varelse nere på marken. Till sin förvåning fann han att det var en knallgul kanin. Kaninen hade en spade i ena handen och ett bestämt uttryck på sitt ansikte. Den siste stadsbon förstod att det måste vara denna spade han fått i bakhuvudet. Han kände dock ingen ilska utan var mest förvånad över att se en kanin just då, just nu, just där. Efter en stunds hänförelse kom han på vad han var på väg att göra i från början, han skulle lämna staden. "Kaninen får väl göra vad fan den vill med sin spade, bäst att inte lägga näsan i blöt" tänkte den siste stadsbon.

Men att lägga näsan i blöt, det var just det han kom att göra....


FORST FÖLJER !


Tvåla in min arm i saltlösning.

Efter gårdagens inlägg har mina besökare skjutit i höjden.
Jag är "Kung av Bloggar". Allstå, jag är bäst i hela världen!!
Synd att folk tar mina inlägg på otrooooooligt stort allvar.
Men det beror enligt mina uträkningar på att ni bara läser min blogg.
Ni känner egentligen inte mig
Och tror ni att ni känner mig genom att ni har läst min blogg.
Men skulle ni känna mig, skulle ni förstå att jag är typ väääääärldens bästa människa
SÅ otroligt godhjärtad! Jag vill inget något ont. Ni vet väl att mitt motto är "Lev och låt leva"
Så har ni feeeeeeeeeel.
WRONG WRONG WRONG WRONG WRONG!

Men har ni inget att göra gå in på "Lördag kväll"s inläggets komentarer och låt disskutionen flöda.
Trots allt, detta är inte Ryssland. Alla får tycka vad dom vill!

Söndag Söndag Söndag

Ni kanske saknar mig på Lunarstorm!
HAHA rätt åt er era små fiskfjäll!
Roel The Duch är en man det är synd om
Jag och min "lumparpolare" Daniel har gjort en låt i hans ära.



Omg WTF Roel.
Roel Roel Roel.
STFU!

Yeah.

Motherfuckah Roel was out having a ball.
Freaking showing in the fall.
Planting seeds and stuff like that.
Flying mother natures mother natures silver seeds.
To a new home in the sun.
Yeah.
OMG
WTF
Yo.

Ok det här var inte riktigt den låten vi gjorde. Men det KUNDE vart!

.

image32

LINK E'MART

Jag vaknade nyss och tänkte kort summera mina drömmar.
Ett fragment kommer jag väl ihåg, Ryan Adams skulle göra en exlusiv spelning för SCAs höjdare. Vet du vem som är en av SCAs höjdare? Jo, Jennys pappa Billy. Jag ringde han/Han ringde mig och jag försökte få honom att fixa biljetter. Jag fick aldrig nåra, för det nästa jag kommer ihåg var att jag var i USA, jobbandes på LINK  E'MART. Liknande WALMART fast mycket större. Deras affärside var "Vi har allt som alla andra har". Jag jobbade i lagret med en massa andra människor. Min uppgift var att hacka tomater. Det var en schysst kille till höger om mig som visade hur man gjorde. När jag hade rast så sprang jag iväg till jeans/bok hyllan för att inhandla jeans. Dollarn är låg.


Jaa det var väl det då. Då får jag väl önska er alla trevlig dag och ett glatt humör.image30

Tummetott slickepott långeman

..OCH LILLA VICKE VIRE!

Nu sitter jag och skriver i hans blogg för halva muggar.. =)
Som tror att hans halva liv har försvunnit. Det har bara börjat!! Utan Lunarstrom.se!


Vi är bäst!!

ROCK IN FUCKING RIO!

AAH! Jag vill ha Neil Young & Crazy Horse ROCK IN RIO!! GE MEEEJ! ABSTINENSBESVÄR! DET KLIAR I HELA KROPPEN!!

Men ingen på den här ön har väl den. :O  Här lyssnar man ju bara på Rix FM...

Angående min Blogg och dess framtid.

Först och främst vill jag be er bloggläsare om ursäkt. Jag bloggar kanske för mycket. Idag har jag redan bloggat 2 ggr. Men nu när jag tänker på det är 2 ggr ingenting. Faktikst. Så jag forstätter att blogga så ofta jag vill. Jag menar ingen tvingar väl dig att läsa? Och om nån där ute undrar varför många av mina inlägg inte har nån (för er) till synes mening eller poäng, så tar jag mig friheten att skriva sånt. Jag menar, ingen tvingar väl er att läsa? Jag vill vidare ta upp ett klagomål från mig själv angående kommentarer. I skrivande stund är det endast ett fåtal (unika) personer som verkligen har kommenterat mina mer eller minde intellektuella inlägg. Kommentartoppen följer nedan:

1. Jenny C Norberg
2. Sara H Jonsson
3. Hans Tjärnberg
4. Spam-Jörgen
6. Hans Tjärnbergs son Blind Peter.
7. Daniel Johansson

Ni ser! Hälften av alla dessa personer är antingen påhittade eller spammare!!
Pga. detta har jag sammanställt några enkla krav jag härmed ställer på mina kommenterare.

1. Du skall vara en riktig människa av kött och blod.
2. Du skall inte utge dig för att vara någon annan än du egentligen är.
3. Du skall icke stjäla
4. Du skola icke döda
6. Du skola älska din näste, såsom du älskar mig.

Ok så kom igen nu, Alnös befolkning! Jag vet att ni kan! Kommentera! Jag bits inte! och jag är inte farlig!

Så, se till att kommentera ERA JÄVLA APHJÄRNOR INNAN JAG SLÅR SKITEN UR ER! JÄVLA F***OR!

Tack.


Sundsvall vs Alnö

"Men det måste vara en bild på mig. En bra bild. Där man verkligen förstår att jag är en mäktig man. Jag tänker typ Stalin bild. Sen ett kort budskap under bilden, som alla förstår. Även den dummaste Alnöbon (Tomas Tengros) måste kunna förstå vem som leder denna Ö. Bort ifrån demokratin och mot en slavisk agrokulturisk diktatur där alla jobbar under mig. Du kan få vara min underordnade rikskansler. Ge en kommentar om intresse finns. Om inte, besök en annan blogg."

"Jag ser inget fel i diktatur, så länge man har en bra diktator - Rösta på mig"

- Wiqtor Ådahl. Sundsvalls Rådhus. Mars 2007


Dagens Blogginlägg.


DAGENS LÅT!


http://youtube.com/watch?v=DvIRk8wvC_A



DAGENS SKÄMT!

- Vilka tanter är det killar alltid gillar?
- ????
- Kontanter, så klart.


DAGENS ORDSPRÅK!

"Det spelar ingen roll hur långsamt du går, så länge du inte stannar."


DAGENS RIISE!

RIISE: -Hur lång tid tar det att springa Säterrundan??
WIQTOR: - Ja, det beror på hur snabbt man springer.


DAGENS FULCOLA!

http://www.fulcola.com/showcola.asp?id=105


DAGENS DAG!

Torsdag.


MORGONDAGENS RIISE!

Okänd: - Sluta häng runt med dom där små 92erna!!
Riise:   -  Vadå små?? Förra året var ju vi också små 92or!!


Haa

Keops Pyramid


Så det verkar som om det i varje tid och i
alla sorters folk
finns några som vill skapa pyramider
där dom själva sitter överst och har makten i sin hand
medan dom som lever nedanför dom lyder
Men om dom där uppe i det blå
inte längre vill förstå
utan föraktar alla dom som ger dom mat
ska pyramiderna till sist bli deras grav

En värld av ost.

http://www.youtube.com/wiqtor   -  Timmar av meningslös underhållning.

Korv Stroganoff med ris!

Jag har idag
Vart iväg
Till stan
Och där
Vart i en källare
På Stenstadens
Körskola
Lyssnat
På en tjej
Vid namn
Heléna
Hon surrade mycket
Och väl
Om hur man skall
Bete sig i trafiken
Dom bjöd på fika
Kaffe och mackor
Jag åt 5 st
Så jag har lärt mig
Ett och annat
Om trafiken
Idag.

§:202 Ty ack:

§:202; "Ty ack, din säng är gjord av bomull. Kan dock endast den som beträder det saliga landet drömmarnas land, förenas med sig själv och därmed bli medveten om sitt sovande jag. I en dröm ack så vankelmodig och i en djup dvala. Långt bort från ytliga tv serier och cartoon-network. Där djupt innuti dig själv, kan du hitta dig själv!"

- Wiqtor Ådahl 7/5 2007

RIP


Det var en vacker sommardag...

Dagen till ära tog jag min vita pappersnäsduk in i bilen och flög iväg.
Lite senare på eftermiddagen nere på marken igen tog jag tag upp en vit senapsburk som landade i mitt huvud.
- Gud vad skönt, sa jag.
- Jaaa, jag vill ha mer, sa senapsburken.

Glada i hågen tog vi oss ut i naturen, på en spännande upptäcksfärd.
När vi kom fram till en mörk glänta blev senapsburken lite rädd och ville helst vända om.
Jag sa, "Låt oss fortsätta, man vet aldrig vad som gömmer sig bakom nästa dunge".

Bakom nästa dunge gömde sig en friterad Chiken Mcnugget inrullad  i kaffefilter.
Han joinade vårat gäng och tilsammans sprang vi upp för berg. Uppför stockar och stenar.
Det var en härlig dag. Perfekt för kurragömma.




image25
FOTNOT: På bilden är Chicken McNugget inte inrullad i kaffefilter. Det beror bara på att han tog av sig kaffefiltret när det blev för varmt.

This one goes out for my Homie, Mr.Fläsk

"Earlier that evening he was
Planning to escape
To the valley of green
And the home of impulsive restlessness."


En dag att prisa gudarna!

Jag somnade vid 4 tiden allstå. Sedan upp och äta tårta med min 18 åriga bror. Allså han har alltid varit min storebror. Men jag menar. Är man vuxen när man fyller 18 år? Min brorsa kan inte ens göra kullerbyttor. Det kan jag. Det har jag visat. Sen idag har jag ätit och ätit och mått så jätteilla. Sen har jag fört ett jävla liv. Plus att jag tryckte ner chips i Jennys hals igår natt. Det var en hemsk upplevelse. Hon skrek och jag skrek och sen vaknade hela hennes familj. Sen skrek dom när dom fick se vad jag höll på med. Vilken jävla syn. Hehe

Hallelulja!


Jag ser mycket bekymrad ut på bilden. Jag är inte bekymrad. Eller jo, lite kanske.
image24


En kväll på Alnö

En saxofon kommer in. Så vackert. Garth Hudson vs Robbie Robertson. Så vackert.

Jag hamnade hos Jenny igår till slut. Åt chips och glass. Gjorde min hittills snuskigaste rörda choklad jag nånsin druckit. Det var ljust när jag gick hem. Och alla fåglar kvittrade.

En Eftermiddag i staden

Idag har jag vaknat och sen åkte jag o Daniel in till Sundsvall stad för att gå på Skivmässan. På bussen klev En Bowling-Jon och hans vapendragare Callmire. Glada i hågen gick vi på skivmässan. Fredrik aka Egge kom också. Själv gjorde jag inga inköp. Tråkigt. Egge köpte två skivor, varav en av The Libertines. Jon köpte 2 skivor, varav en Ozzy Osbourne. Och Callmire inhandlade en film. Daniel gick tomhänt därifrån. Sen åt vi på MCdonalds och sen så köpte jag en hemlig present till min bror  som fyller 18 år idagen. Nu ska jag äta tacos

Hej då Mr Potato Head.

En regning Torsdag i Smörfabriken

Hur kunde det bli så här?

Allt hade jag gjort rätt. Jag hade passat brödrosten och brödskivan hade poppat upp exakt på rätt sekund. Den perfekta gyllenbruna färgen på brödskivan spred sig som en dimma över rummet. Jag kände att jag inte kunde andas. Jag kom att tänka på ett citat av en gammal poet,
 "Late one night in the valley of hearts, i saw you"
Jag kippade efter andan och precis när jag tänkte bre på marmeladen kom jag på att jag inte hade plockat ur gårdagens diskmaskin. Vid det här laget var det ändå ingen ide. Allt var redan gjort och det som kunde ha lämnats osagt skulle ändå aldrig kunna sägas, just därför att det isådana fall skulle förbli osagt. I en värld full av Micropopcorn och Kabel TV. Skulle jag kunna finna mig i att vara en andra klassens medborgare?

Det var frågan jag ställde mig när jag sakta denna regninga Torsdagseftermiddag promenerade nedför en lång väg. En väg som skulle leda vart? Mot Konsum, Nya tider, En bättre pension, Ett nytt sätt att skratta??

Ja, det var allstå frågan jag ställde mig själv.



OK. Om ni tycker ovanstående textmassa var osammanhängande och svårfattad, läs den en gång till. Kolla då efter den andra bokstaven i varje ord, och sätt ihop dom. Så får du en historia, skriv sedan den som en kommentar till detta inlägg. Låt oss se hur många som egentligen klarar av en sådan uppgift! Tack och hej. Håll till godo

Down the streets the dogs are barking, and the day is a-getting dark.

Ön Alnö skulle alltså ha legat utanför Alnö sund och jarlarna där behärskade innanför Sundet som " Svea Rike ända till Rysslans gränser och över Europa till det tyrrhenska landet" det vill säja Italien.

Vi får veta att ön Alnö var rik på allting, och att man hade en metall vars namn är det enda som har överlevt, nämligen "orichalkon", på den tiden den värdefullaste metallen näst guld. Och vad det var har det spekulerats mycket om sedan Platon.

Alnö!

Jag uppskattar faktiskt att jag har 11 UNIKA besökare 3 dagar i rad nu. Om alla skulle ta sitt ansvar och kommentera mina fantastiska inlägg så skulle vi snart kunna öppna ett forum.

DAMER OCH HERRAR, JAG GER ER:

ULF SAWERT - ALNÖN

http://www.sundsvall.nu/images/entitet/avsnitt/2_ulf_sawert-alnon.pls

Öppna i Winamp eller dylikt. Hoppas det fungerar:D

"Alnön - Poeternas Drömmarö!"

Take care
image23

GUDEN TORs DAG

Jag klev upp idag, som jag alltid gör varje morgon. Åt fruckost, packade gymnastikkläder drack vatten och skar mig tyvärr på osthyveln. Sedan när jag var på min dagliga väg mot skolan med min enväxlade cykel fick jag på min vänstra sida syn på en stort svart krullig dagsslända. Den flög in i min mun men jag stannade cykeln och spottade ut den i handen.

- Oh vad jag älskar livet, sa dagssländan till mig.
- Se så mycket elände det finns här i världen, det finns inget att vara glad över, sa jag
- Jo, se på alla vackra fåglar, hur solen sprider sig i lövkronan där borta. Så vackert. säger dagssländan
- Äh, du är en dagsslända, du lever ju bara en dag. 
  Hur kan du möjligtvis vara glad över livet när du vet att du snart skall dö?
- Du lever bara 80 år. Älskar du livet någon av dom dagarna? säger dagssländan.


image22

Rdia

På bilderna nedan påstår jag att Kjell Lönnå är en tönt, i direktsänd radio!

image20
image21

tisdag

"Democracy don't rule the world, You'd better get that in your head; This world is ruled by violence, But I guess that's better left unsaid."